^

Herretur på Fyn

Tag drenge med på en herretur til Lundsgaard. Sydfyn har masser af byde på året rundt.

Overnatning

Afhængig af hvor mange i er kan i enten leje sommerhuset, hvor der er plads til op til 9 personer. Ellers kan i være på gården hvor fx lejlighed nr 5 el. 6 er en god base hvor der er plads til at i kan være mange om aften og evt. selv lave mad, samt afhængig af hvor mange i er kan leje andre enten dobbeltværelser eller familieværelse fx nr 14-16. Læs mere om overnatning her.

Mad

Vi laver selvfølgelig gerne både morgenmad og aftensmad til jer. Kontakt os omkring aftensmaden så i får lige det i gerne vil have.  Men i er også velkomne til selv at lave mad, lejlighederne har køkkener og vi har grill osv i haven i er velkommen til at bruge, eller tage en tur til Faaborg på fx Restaurant Tre Kroner, som er Faaborgs ældste gæstgiveri fra 1821. Der bliver serveret traditionel dansk mad og Fynske egnsretter som æggekage, hvor der ikke bliver sparet på flæsket. Klart en oplevelse værd.

Oplevelser i området

Aktive dage

Faaborg og omkring Faaborg byder masser af muligheder for at bruge kroppen. Her et par forslag.

Omkring Lundsgaard er der rigtig gode løbeture på 3km og opefter. Der kan lejes havkajakker og ro rundt omkring Sydfyn og øerne, moutain biking i Svanninge bakker, der er masser af stier hvor cyklister er velkomne og der er masser af udfordringer.

Faaborg golfklub som ligger i forbindelse med Svanninge bakker, en meget smuk  kuperet bane med masser af storslået udsigt.

Fodboldgolf, Spillet er en mellemting mellem golf, fodbold og minigolf. Køllen/jernet er skiftet ud med foden og golfbolden med en fodbold. På banen, der minder om en golfbane, er der så opstillet forhindringer som i minigolf.

Gorilla Park, ”slip din indre gorilla løs!” er det de siger i Gorilla Park. Forestil jer som en legesyg gorilla i junglens lianer, og mærk suset både i håret og i maven! Det kan blive til virkelighed i fyns nye klatrepark. I de sjove forhindringer i trækronerne får du den ultimative udfordring - et eventyr, som du sent vil glemme.  Glem alt om hæmninger og højdeskræk - bare kast jer ud i det og stol på jer selv, jeres styrke og mod,
 

Naturoplevelser

Svanninge bakker

Svanninge bakker er også fantastisk til gåture, der er fantastisk natur, smukke udsigtspunkter med udsigt udover det Sydfynske øhav. Området er fyldt med dyreliv, både det vilde, men også tamkøer, geder, får og høns som man møder rundt omkring.

Hornesommerland

Hornesommerland er et andet fantastisk område at gå tur, det er bl.a. her vores sommerhus ligger, her kan man gå langs stranden, op igennem skov og langs marker. Andre steder på Horneland er fx Dyreborg hvor der også er dejlig strand og skov.

Sundsøen/Kaleko

Sundsøen/Kaleko kåret som Danmarks bedste motionsrute. Ruten er en ideel motionsrute for alle.

Turen har en afvekslende natur, ligger tæt på byen og har et fantastisk panorama.

Fisketur

Fisketur, hele vejen rundt omkring Horneland er der fantastiske fiskemuligheder, også der hvor vores sommerhus ligger er der rigtige gode steder. Desuden er der også forskellige fiskesøer med Put&Take


Info

Parkering
WIFI
Check in+ud
Hund
Rygning
Testimonials
Website © Uptime