^

Familieweekend

Hvert år holder rigtig mange familier deres familieweekend på Lundsgaard. De afholdes typisk i foråret marts-juni eller i efteråret fra medio august til november. Vi ved at mange familier lægger fast på enten en weekend med helligdage eller en fast weekend i en måned. Så hvis I vil være sikker på at få netop den weekend I har som fast er det en god ide at være ud i god tid.

Lundsgaard har fungeret som et overnatningssted i over 30 år, vi har derfor mange års erfaring med netop familieweekender og det har vi haft med i vores overvejelser de sidste 7 år hvor vi har bygget om og bygget nye værelser. Vi har siden 2010 fået bygget 6 nye værelser og har fået 15 senge mere så vi i alt har 19 værelser/familieværelser/lejlighed og i alt 62 senge. Vi har 2 fælleslokaler hvortil der er køkken med 2 opvaskemaskiner. Desuden har vi ombygget den største af vores lejligheder (lejlighed nr. 5) om så der nu kan sidde op til 24 personer og køkkenet er blevet gjort meget større og der er installeret i opvaskemaskine. Se vores familieværelser.

Vi har stort udenoms areal så der er masser af plads til at hygge udenfor, for både voksne og børn, både med leg og med spisning og grill. 

 familieweekend

På Sydfyn er der masser af spændende oplevelser for hele familien, og ikke alle aktiviteter koster penge. Der er bl.a. naturlegepladsen i Svanninge Bakker, ca. 5km fra Lundsgaard, hvor der også er mulighed for at have medbragt mad med eller tilberede over bål/grill, den er gratis at besøge. Men de helt store trækplastre er Egeskov Slot og Gorillaparken hvor der er mulighed for klatring for hele familien. Andre sjove muligheder er tage på tur med veterantoget der kører fra Faaborg til Korinth eller tage ud at sejle på et af de gamle træskibe.

 Vi tilbyder også flere muligheder omkring morgenmad/aftensmad. I kan enten selv stå for morgenmaden, eller vi kan lave de for jer. Læs mere om vores morgenmad her. 

Vedr. aftensmad anbefaler vi at I får det udefra. Vi har forskellige samarbejdspartner i forskellige prisklasser. 
I kan også gøre brug af at betale jer fra opvasken ved at leje personale hos os. 

 Hvis I ønsker at få et pristilbud på en familieweekend skal I skrive til os med det antal personer I er, hvor mange voksne og hvor mange børn under 12 år. I skal skrive hvordan de enkle familier kan sove sammen.
For at få den bedste pris, fordeler vi jer på den mest bedste måde, til de fordelagtige familieweekendpriser hvor vi har vi lavet en fast pris per person, frem for værelsespriser.

Alle priser uden sengelinned, det kan selvfølgelig lejes hvis I fortrækker dette.

Priser

Ved flere nætter skriv for tilbud.

SE PRISER

 

 


Info

Parkering
WIFI
Check in+ud
Hund
Rygning
Testimonials
Website © Uptime