^

Tøsetur på Sydfyn

Tag veninderne med på en tøsetur til Lundsgaard. Sydfyn har masser af byde på året rundt.

Overnatning

Afhængig af hvor mange i er kan i enten leje sommerhuset, hvor der er plads til op til 9 personer. Ellers kan i være på gården hvor fx lejlighed nr 5 el. 6 er en god base hvor der er plads til at i kan være mange om aften og evt. selv lave mad, samt afhængig af hvor mange i er kan leje andre enten dobbeltværelser eller familieværelse fx nr 14-16.

Se mere om overnatning på Lundsgaard.

Mad

Vi laver selvfølgelig gerne både morgenmad og aftensmad til jer. Vi er rigtig gode til at lave fx vegetarretter eller andre pigeretter, men selvfølgelig kan vi også lave bøffer.  Men i er også velkomne til selv at lave mad, lejlighederne har køkkener og vi har grill osv i haven i er velkommen til at bruge, eller tage en tur til Faaborg på fx Jensens Fiskerestaurant.

Afslapning

Skal det være ren afslapning kunne det være en dag med shopping i Faaborg, der er mange forskellige butikker, både tøj, brugskunst, undertøjsbutik og meget andet, samt masser af caféer og restauranter at vælge imellem til frokosten og slut eftermiddagen af med yoga med Kirsten Krabbe instruktør.

Man kunne også tage en tur til Svendborg hvor der er mulighed for ansigtsbehandling hos Sandra  Bruun og massage hos Glad massage, de deler lokaler så der kan være to til behandling af gangen og de andre kan shoppe rundt i Svendborg.

Naturoplevelser

Svanninge bakker er fantastisk til gåture, der er fantastisk natur, smukke udsigtspunkter med udsigt udover det Sydfynske øhav. Området er fyldt med dyreliv, både det vilde, men også tamkøer, geder, får og høns som man møder rundt omkring.

Hornesommerland er et andet fantastisk område at gå tur, det er bl.a. her vores sommerhus ligger, her kan man gå langs stranden, op igennem skov og langs marker. Andre steder på Horneland er fx Dyreborg hvor der også er dejlig strand og skov.

Sundsøen/Kaleko kåret som Danmarks bedste motionsrute. Ruten er en ideel motionsrute for hele familien. Turen har en afvekslende natur, ligger tæt på byen og har et fantastisk panorama.

Aktive dage

Faaborg byder masser af muligheder for at bruge kroppen fx Faaborg golfklub som ligger i forbindelse med Svanninge bakker, en meget smuk  kuperet bane med masser af storslået udsigt.

Omkring Lundsgaard er der rigtig gode løbeture på 3km og opefter. Der er mulighed for at leje heste og ride rundt i den smukke natur omkring Faaborg, og desudenleje havkajakker og ro rundt omkring Sydfyn og øerne.

Gorilla Park, ”slip din indre gorilla løs!” er det de siger i Gorilla Park. Forestil jer som en legesyg gorilla i junglens lianer, og mærk suset både i håret og i maven! Det kan blive til virkelighed i fyns nye klatrepark. I de sjove forhindringer i trækronerne får du den ultimative udfordring - et eventyr, som du sent vil glemme.  Glem alt om hæmninger og højdeskræk - bare kast jer ud i det og stol på jer selv, jeres styrke og mod.

Haver og blomster

Ønsker i oplevelser i smukke haver er der mange muligheder fx: De Japanske haver som også har en japansk restaurant.

Egeskov slot som er en heldags oplevelse.

Rhododendronparken som er eventyrlig i maj/juni når de store træ blomster - det er en oplevelse man ikke kan få andre steder i Danmark, rhododendrontræerne er mange meter høje. Skal opleves.


Info

Parkering
WIFI
Check in+ud
Hund
Rygning
Testimonials
Website © Uptime