^

Aktivferie på SydfynI og ud på vandet

Øhavsporten udlejere alt til oplevelser på og i havet omkring Faaborg, bl.a. havkajak, snorkeludstyk og motorbå.
Læs mere på deres hjemmeside her

 

Klatring for hele familien

Gorilla Parken er en aktiv oplevelse for hele familien (dog mindst 4 år). Klatreerfaring er ikke nødvendig Der er i alt 9 klatrebaner af forskellige sværhedsgrader - fra helt nemme til temmelig svære.  

Golf

Området tilbyder 2 typer golfbaner. Faaborg Golf­bane er beliggende i det naturskønne område Svan­ninge Bakker, med en storslået udsigt over Øhavet. Banen har 18 huller og kan som en af de få i landet benyttes hele året rundt.

Golfbanen i Ringe er 9 hullers "Pay and Play" bane og ligger tæt ved Ringe by. Der kræves ikke medlemskab af en golfklub for at kunne spille på denne bane. Udstyr kan lejes. 

Cykeltur

En cykelture på ca. 74 km. Start ud fra gården, kør ned at Hornegyden og så videre mod Falsled. Ruten er nr. 65 og tager dig til Brobyværk gennem bakket skov og forbi Søbosø.

Ved Brobyværk køres væk fra rute 65 og mod Ringe. Turen fra Ringe og tilbage til gården går af rute 51, som bl.a. tager dig forbi Brahetrolleborg, igennem Gærup Skov. Cykler kan lejes Øhavsporten. 

En dag i vandet

Tag en dag på stranden, f.eks. Bøjden Strand, hvis vejret mere er til indendørs er der Faaborg Svømmehal som tilbyder:

34 grader varmtvandsbassin med mange massag­edysser, 27 grader - 25 meter med 6 baner samt legebassin, 1- og 3 meters vippe, 30 meter rut­schebane. Sauna, dampbad, koldtvandskar, og en hyggelig café.

 

Løbeture i området

Områcdet omkring Lundsgaard byder på fantastiske løberuter. Find vores bedste forslag til løbeture i området.

 


Info

Parkering
WIFI
Check in+ud
Hund
Rygning
Testimonials
Website © Uptime